Pratik Kahvaltının Yıldızı: Tost Makinesi Çeşitleri

Kahvaltı, birçoğumuz için günün en önemli, en keyifli ve vazgeçilmez öğünüdür. Kimisi için uzun uzun yapılan kahvaltılar kimisi için pratik, hızlı ve olur. Biz de kahvaltılarınız daha lezzetli olsun diye, kahvaltınızın yıldızı olan tostları keyifle hazırlayabileceğiniz tost makinesi çeşitleri ile karşınızdayız!

Hızlı kahvaltı fikirleri arasında yer alan tostlar her çeşidi ile mutlu olmanızı sağlayan bir yemektir aynı zamanda. Sucuklu, kaşarlı, sebzeli… Birçok çeşidi ile gönülleri fetheder tostlar. Hızlıca hazırlayabileceğiniz, iki dilim ekmek arasında sevdiğiniz ve dilediğiniz besinleri ekleyerek kolayca yemeye hazır hale getirebileceğiniz tostlar için güzel bir tost makinesi olmazsa olmazdır! Kimse tostunu hazırlarken onun yanmasını ya da pişmemesini istemez değil mi?

Biz de sizin için harika, lezzetine doyum olmayacak tostlar yapabileceğiniz, hem görüntüsü ile hem kalitesi ile sizi memnun edecek tost makinesi çeşitleri buluşturuyoruz. Gelin, birlikte inceleyelim!

Tost Makinesi Çeşitleri

1-) Tost makinesi

Lezzetli mi lezzetli bir tost yapmanızı sağlayan Karaca Granit 1800 W Tost Makinesi, tüm mutfaklara çok yakışacak şıklıkta bir ürün. Yağ depolama haznesi ile tost yaparken oluşabilecek sıvıların tezgahınıza akmasını engelleyen; ızgara özelliği ile en iyi şekilde yapılmış ve çıtır çıtır olan tostlar hazırlayabilirsiniz.

2-) King P-637 Grillmax Izgara ve Tost Makinesi

King P-637 Grillmax Izgara ve Tost Makinesi

Çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir granit plakaları ile King P-637 Grillmax Izgara ve Tost Makinesi, mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak! Ayarlanabilir ısı kontrol düğmesi ve yüksek pişirme performansı sayesinde bu tost makinesi ile yaptığınız tostların tadı damağınızda kalabilir; bizden söylemesi! Şık görüntüsü ile mutfağınıza yakışacak, ortaya çıkardığı lezzetler ile de kahvaltılarınıza renk katacak bu ürüne bir şans vermenizi tavsiye ederiz.

3-) Tefal Gourmet Minute Tost Makinesi

Tefal Gourmet Minute Tost Makinesi

Tefal Gourmet Minute Tost Makinesi ile hazırlayacağınız lezzet dolu kahvaltılara hazır mısınız? Çıkarılabilir, alüminyum döküm plakalar, paslanmaz çelik gövde, zaman ayarlayıcı ve 5 seviyeli ısı ayarı ile son derece kolay şekilde tostlarınızı hazırlayabilirsiniz. Hem kolay hem de hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz lezzetli tostlar ile kahvaltılarınız daha keyifli olacak!

4-) Korkmaz A 328-05 Tostkolik Tost Makinesi

Korkmaz A 328-05 Tostkolik Tost Makinesi

Tost makinesi çeşitleri arasında sırada Korkmaz A 328-05 Tostkolik Tost Makinesi var. 6 adet tost ekmeği kapasiteli, alüminyum döküm ızgaradan oluşan iç yapısı ve otomatik ısı kontrolü sayesinde artık tostlarınız daha lezzetli olacak! Üstelik bu makine ile ster leziz tostlar, isterseniz ızgara özelliği sayesinde et ya da balık hazırlamanız mümkün. Kolay bastırma özelliği ile yorulmadan yiyeceklerinizi hem yağsız hem de sağlıklı bir biçimde pişirebilirsiniz. Tostkolik, 180 derece açılabilen kapağı ve geniş yüzeyi sayesinde tosttan sandviçe, ızgaraya ve etten balığa kadar çeşitli tatlar yaratmanızı sağlar.

6-) Homend 1309 ToastBuster 750 W Çıkarılabilir Plakalı Tost ve Waffle

Homend 1309 ToastBuster 750 W Çıkarılabilir Plakalı Tost ve Waffle

Hayatınızda büyük, mutfağınızda küçük yer kaplayan bir tost makinesi mi arıyorsunuz? O zaman Homend 1309 ToastBuster 750 W Çıkarılabilir Plakalı Tost ve Waffle tam size göre! Kilitlenebilir plakalar ile dikey konumda saklanabilecek şekilde tasarlanan tost makinesinin plakaları çıkabilir ve temizlenebilir olduğu için bu makine ile isterseniz tost isterseniz waffle yapabilir; zaman zaman kahvaltı keyfinizi çeşitlendirebilirsiniz!

7-) Fakir Gravis 1800 W Tost Makinesi

Fakir Gravis 1800 W Tost Makinesi

Günlük yaşamın içerisinde pratik ve lezzetli bir yemek hazırlamanıza yardımcı olan tost makineleri arasında sırada yanmaz, yapışmaz kaplaması ile Fakir Gravis 1800 W Tost Makinesi var! Bünyesinde barındırdığı yüksek ısı gücü sayesinde yalnızca tost yapmanıza değil ekmek kızartmanıza ve çeşitli yiyecekleri pişirmenize de yardımcı olan bu tost makinesi ile siz de mutfakta fark yaratabilirsiniz.

8 – ) CVS Toaster Siyah Mini Tost Makinesi

Tost makinesi çeşitleri

Küçük, ve işlevsel bir ürün arıyorsanız Cvs Toaster Siyah Mini Tost Makinesi sizin tercihiniz olabilir! Yapışmaz kaplaması ve emniyet kilidi ile tost yapmanızı kolaylaştıran, mutfakta yer kaplamadığı için küçük mutfaklarda sık sık tercih edilen bu tost makinesine siz de bir şans verebilir, lezzetli ve doyurucu tost çeşitleri ile güne keyifle başlayabilirsiniz!

9-) Emsan Bella Gusto 6 Dilim Ekmek Kapasiteli Tost Makinesi

Tost makinesi çeşitleri

Yanmaz yapışmaz ve yıkanabilir granit döküm plakaları ile kolay bir temizlik imkanı sunan Emsan Bella Gusto 6 Dilim Ekmek Kapasiteli Tost Makinesi, tek seferde 6 adet tost yapabilmesi ile ön plana çıkan ve kalabalık ailelerin tercihi olabilecek bir üründür. Kısa sürede hazırlanmasını sağlayan ısı ayar düğmesi ile sabah kahvaltılarınızı daha hızlı ve kolay şekilde hazırlayabilirsiniz!

10-) Cuisinart GR47E Çok İşlevli Izgara ve Tost Makinesi

Cuisinart GR47E Çok İşlevli Izgara ve Tost Makinesi

Isı iletmeyen baskı kolu ile pişirme sırasında malzemeleri güvenle bastırabileceğiniz, lezzetli tostlar yapıyor olmasının yanı sıra ızgara fonksiyonu da bulunan Cuisinart GR47E Çok İşlevli Izgara ve Tost Makinesi, mutfakta işinize çok yarayacak bir üründür. Her iki tarafını eşit olarak pişiren, alüminyum kaplı plakaları sayesinde ekstra yağlamaya ihtiyaç duymayan tost makinesi ile siz de harika tostlar yapabilirsiniz!